vrijdag, november 03, 2006

Een reunie-programma moet niet al te strak zijn

Beste Reunist(e),

Leuk dat je ook op 9 december komt naar de reunie van de 6de klas lagere school; zoiets mag ook wel na 50 jaar ! Iedereen die te kennen heeft gegeven te willen komen, staat op bijgaande lijst.
Een programma voor een reunie moet niet al te strak zijn, want er valt voor sommigen heel wat bij te praten. Toch is het handig om de grote lijn aan te geven:
Vanaf 15.00 uur ontvangst met koffie/thee/gebak in bovenzaaltje bij de Heeren Hoogerwerff (jawel de voormalige patatzaak van Zomeren/’t Keldertje) voor aan de B.C. straat (achter de N.H. Kerk).
Van 17.00 – 18.30 Borrel
Vanaf 18.30 diner.
Ieder wordt geacht om zelf eten/drinken af te rekenen.
Omdat de meesten elkaar in vijftig jaar niet hebben gezien en je niet tegen iedereen hetzelfde verhaal wilt ophangen, kunnen we ons voorstellen dat je even in het kort je “levensverhaal”op papier zet zodat dat rondgemaild/gestuurd kan worden. Mag wel, hoeft niet.
Ook krijg je natuurlijk tijdens de bijeenkomst voldoende gelegenheid om leuke herinneringen “voor de klas” te vertellen.
Om een definitief inzicht te krijgen in het aantal deelnemers/meeëters, graag per omgaande doorgeven wat voor jou van toepassing is.
Graag verwachten we je op zaterdag 9 december,

Corrie van Dam-Sanner
Wim de Waal, Jan & Fred Bulk
Charles Marchant

Geen opmerkingen: